“1 Mayıs bayram gibi kutlanacak”

“1 Mayıs bayram gibi kutlanacak”
Türk-İş İl Temsilcisi Necati Kökat ve konfederasyona bağlı sendikaları Konya Şube Başkan ve yöneticileri bir araya gelerek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü istişare toplantısı yaptı.

Türk-İş İl Temsilcisi Necati Kökat ve konfederasyona bağlı sendikaları Konya Şube Başkan ve yöneticileri bir araya gelerek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü istişare toplantısı yaptı. İstişare toplantısı sonrası 1 Mayıs’ın Konya’da Zafer Meydanı Yeraltı saati üzerinde saat: 11’de kutlanacağını kararlaştırıldı.

1 Mayıs Emek ve dayanışma günü istişare toplantısına Türk-İş Konya İl temsilcisi Necati Kökat, Yol-İş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Harun Büyükgülcü, Yol-İş Konya 1 Nolu Şube Başkanı Mürsel Selbüz, TES-İş Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, Koop-İş Konya Şube Başkanı Rafet Durmaz, Sağlık-İş Konya Şube Başkanı Hakan toy T.Haber-İş Konya Temsilcisi Ömer Şener, Türk Metal-İş Konya Şube Başkanı Mustafa Taşcı, Şeker-İş Konya İl Temsilcisi Saim Özel katıldı.

Türk-İş Konya İl Temsilcisi Necati Kökat, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma günün Konya’da bayram havasında geçmesi için 1 Mayıs masaya yatırdık. Konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube Başkanlarıyla birlikte aldığımız karar doğrultusunda Türk-İş olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Zafer Meydanı Camlı Köşk önünde bulunan yeraltı saati üzerinde kutlayacağız. Kutlamaya Memur sendikalarından Kamu-Sen ve Memur-Sen Konya İl Temsilciliklerini davet ettik. İnşallah onlarında katılımıyla Konya’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramını bayram havası içerisinde kutlayacağız.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününe tüm işçilerimizi davet ediyor. İşçi bayramı olarak nitelendirdiğimiz 1 Mayıs Emek ve dayanışma gününde birlik ve beraberlik içinde olmayı temenni ediyoruz.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.