1 Mayıs'a doğru

1 Mayıs'a doğru
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı işçiler...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı işçiler ve İtfaiye Daire Başkanlığı personelini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi işçileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladığı bildirildi.

Şehrin gelişmesinde en büyük emeğin işçilerin özverili çalışmaları olduğunu ifade eden Büyükerşen, aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

Büyükerşen, “Bu şehrin gelişiminde en büyük emek siz emekçilerindir. Gecenizi gündüzünüze katarak özveriyle çalıştığınızı biliyorum. Bu şehre kattığınız her şey için sizlere teşekkür ediyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.