10 Ocak 2017 Salı Konya’da okullar tatil mi? Konya Valiliğinden ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi mi?

10 Ocak 2017 Salı Konya’da okullar tatil mi? Konya Valiliğinden ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi mi?
9 Ocak Pazartesi kar yağışı nedeniyle Konya merkez ve ilçelerinde okullar tatil edilmişti. Kar yağışının bugünde devam etmesi bekleniyor. Öğrenciler Konya Valisi Yakup Canbolat ve İl Milli Eğitim Müdür Mukadder Gürsoy’un yapacağı açıklamayı bekliyor.

9 Ocak Pazartesi (bugün) Konya'da Selçuklu, Meram, Karatay, Akören, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Güneysınır, Derbent, Derebucak, Hadim, Hüyük, Yunak, Ahırlı, Altınekin, Akşehir, Beyşehir, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir ve Tuzlukçu ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar tatil edildi.

Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü (bugün) anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liselerin tatil edildiğini duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacağı açıklandı.

Meteorolojik tahminlere göre Konya’da olumsuz hava şartlarının 10 Ocak Salı günüde devam etmesi bekleniyor.

Şu ana kadar Konya Valiliğinden veya Konya İl Milli Eğitim Müdürülüğü’nden 10 Ocak Salı günü tatil olacağına dair bir açıklama gelmedi.

Konya’da okulların tatil olacağı haberi Konya Valisi Yakup Canbolat veya Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy tarafından sosyal medya üzerinden veriliyor.  Konya Valiliği veya Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya ve ilçelerinde 10 Ocak Salı günü okulların tatil olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Konya Valisi Yakup Canbolat resmi twitter adresi https://twitter.com/yakupcanbolat

Konya İl Milli Eğitim Müdürü resmi twitter adresi https://twitter.com/GursoyMukadder

TATİL HABERLERİ GELDİKÇE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ

10 OCAK SALI KONYA’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

10 Ocak Salı günü meteoroloji tahminlerine göre Konya kar yağışlı görünüyor. Salı günü gündüz sıcaklığı -2, gece sıcaklığı -8 derece olacak. Kar yağışı 13 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum