10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
KARAMAN (AA) - Vali Süleyman Tapsız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Tapsız, mesajında, halkın doğru ve tarafsız habere...

KARAMAN (AA) - Vali Süleyman Tapsız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Tapsız, mesajında, halkın doğru ve tarafsız habere ulaşması için çalışan basın kuruluşlarının gelişmiş toplumların itici gücü olduğunu belirtti.

Basının, geçmişten günümüze kadar önemli bir gelişme göstererek, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasinin güçlenmesine katkılar sağladığını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"İlimizin tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine de önemli katkılar sağlayan yerel basın çalışanlarının bu güne kadar gösterdikleri gayreti, bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine inanıyorum. Bilindiği üzere, 15 Temmuz'da ülkemiz hem bir darbe girişimine, hem bir dizi terör eylemine, maruz kaldı. Darbe girişiminin başından itibaren duyarlı ve asil duruş sergileyen ulusal ve yerel basın kuruluşlarının darbe girişimi sırasında yaptıkları yayınlarla girişimin bertaraf edilmesinde önemli görevler üstlendiler. Bu sorumluluk anlayışıyla hareket eden tüm ulusal ve yerel gazetecilerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.