10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
KONYA (AA) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek ve İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı...

KONYA (AA) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek ve İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özselek, basının demokrasinin vazgeçilmez temel taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Gazetecilerin, milletin tarafsız ve güvenilir bilgi ihtiyacının karşılanmasında özveriyle çalıştığını belirten Özselek, "Toplumsal varlığımızın güçlenmesi için gece gündüz ayırt etmeden, objektif habercilik anlayışı içerisinde çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Aramızdan ayrılan değerli basın mensuplarımıza da Allahtan rahmet dilerim." ifadelerini kullandı.

Tahir Şahin de "Bilgi ve teknoloji çağında insanlara haber ve bilgi aktaran gazeteciler, toplumun gelişmesinde önemli görevler yapıyorlar. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.