Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

11 zombi!

11 zombi!

 

Sağ bekte Benjamin Fuchs tercihi haricinde haftalar sonra beklenen kadroyu çıkardı sahaya Aykut Kocaman. Kanatlarda Ömer Ali ve Djalma, ileri uçta Hasan Kabze…  Maça iyi de başladı aslında Yeşil Beyazlılar. 19. dakikada Uğur İnceman’ın kaçırdığı gol sonrası ibre tersine döndü. Daha etkili olan ve pozisyon bulan Gençlerbirliği 45. dakikada duran topla öne geçti. Aynı dakikada yine duran toptan bir gol daha atabilirlerdi.

İkinci yarıda ise sahada 11 zombi vardı adeta. İlk defa bu kadar ruhsuz bir Konyaspor izledim. Hepsi birer yaşayan ölü gibiydi. Beden var ama ruh yok. Önce Galatasaray maçındaki 37 bin taraftara, sonra da Ankara’yı Gençlerbirliği’ne deplasman yapan yüzlerce taraftara yazık. 7 alt yapı oyuncusuyla oynayan Gençlerbirliği karşısında bir hezimet daha yaşandı.

GARİP

“7 haftadır Konyaspor'da görev yapmaya çalışıyoruz. İlk 5 haftanın 4 maçında gol  yememiş bir takım, diğer taraftan sonraki iki maçta 10 gol yemiş bir takım. Bir gariplik olduğu kesin ama bizim işimiz bu garipliği öyle ya da böyle tespit edip ondan sonra tedavi etmeye çalışmak.” dedi maçtan sonra Aykut Kocaman. Sadece yenilen gol sayısı değil, bu gollerin nasıl yenildiği de önemli. Son 2 lig maçındaki 10 golün dördü duran top, ikisi bireysel hata. Ankaralı muhabirler uzun zamandır Gençlerbirliği’ni böyle görmediklerini, böyle bir maç izlemediklerini söyleyip durdular maç boyunca. Geçtiğimiz hafta da Galatasaray çok farklı bir oyun ortaya koymuş, Hamza Hamzaoğlu bunu Konyaspor’a bağlamamak gerektiğini söylemişti. Fakat şu skorlardan sonra bunun tek sebebinin Konyaspor’un kötü ve oyuncuların ruhsuz oluşu olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden maç esnasında taraftarın hocaya sorduğu soruyu bir de ben sormak istiyorum. “Söylesene Aykut Hoca, takım niye oynamıyor?”

 

BEŞİKTAŞ MAÇI

Önümüzdeki hafta Beşiktaş maçında taraftar stadı her şeye rağmen dolduracak mı bilmiyorum. Doldursalar da doldurmasalar da helal olsun, onlar son zamanlarda takım için futbolculardan daha çok şey yapıyorlar. Fakat bir çağrım olacak: Maç başlamadan önce oyuncuları, Aykut Kocaman’ı ve yönetimi protesto etmesinler. Tıpkı her zaman olduğu gibi takımlarını desteklesinler ve itici bir güç olsunlar. Zaten oldukça morali bozulan oyuncular maçtan önce de protestoya uğrarsa bir hezimet daha yaşanabilir.

 

Facebook.com/r1del

Twitter.com/emr1del

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR