12 Ocak 2017 Perşembe Konya’da okullar tatil mi? Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yaptı mı?

12 Ocak 2017 Perşembe Konya’da okullar tatil mi? Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yaptı mı?
Bugün kar yağışı nedeniyle Konya merkez ve ilçelerinde okullar tatil edildi. Kar yağışının yarında devam etmesi bekleniyor. Öğrenciler Konya Valisi Yakup Canbolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’un yapacağı açıklamayı bekliyor.

12 OCAK PERŞEMBE KONYA'DA TATİL OLAN İLÇELER

Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Hüyük ve Seydişehir ilçelerinde 12 Ocak Perşembe günü de eğitim-öğretime ara verildi.

 

11 Ocak Çarşamba (bugün) Konya Valiliği'nin aldığı kararla; Devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle il merkezinde 11 Ocak 2017 Çarşamba günü (Meram, Karatay, Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi. Ayrıca 11 Ocak 2017 (Çarşamba) tarihinde Hamileler ve Engelliler, (Harp Malulü ve gazilerden % 40 üzeri sağlık raporu bulunanlar) Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri, çocuk kulüpleri de bir gün süre ile idari izinli sayılacak.

11 OCAK ÇARŞAMBA OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ KONYA'NIN DİĞER İLÇELERİ

Ahırlı, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Derbent, Çeltik, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak ve Kulu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların 11 Ocak Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, söz konusu ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Şu ana kadar Konya Valiliğinden veya Konya İl Milli Eğitim Müdürülüğü’nden 12 Ocak Perşembe günü Beyşehir, Bozkır, Derebucak, Hüyük ve Seydişehir ilçeleri dışında diğer ilçelerin tatil olduğuna dair açıklama gelmedi.

Konya’da okulların tatil olacağı haberi Konya Valisi Yakup Canbolat veya Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy tarafından sosyal medya üzerinden veriliyor.  Konya Valiliği veya Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya ve ilçelerinde 12 Ocak Perşembe günü okulların tatil olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. Konya Valiliği veya Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden tatil açıklaması gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.

Konya Valisi Yakup Canbolat resmi twitter adresi https://twitter.com/yakupcanbolat

Konya İl Milli Eğitim Müdürü resmi twitter adresi https://twitter.com/GursoyMukadder

TATİL HABERLERİ GELDİKÇE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ

12 OCAK PERŞEMBE KONYA’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

12 Ocak Perşembe günü meteoroloji tahminlerine göre Konya karla karışık yağmurlu görünüyor. Perşembe günü gündüz sıcaklığı +4, gece sıcaklığı -4 derece olacak. Kar yağışı 13 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum