12 yıl önce işlenen cinayetin firari sanığı yakalandı

12 yıl önce işlenen cinayetin firari sanığı yakalandı
İzmir'in Konak ilçesinde 2012 yılında çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldüren ve 2 kişiyi yaralayan zanlı, saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesinde 2012 yılında çocukluk arkadaşını bıçaklayarak öldüren ve 2 kişiyi yaralayan zanlı, saklandığı evde kıskıvrak bulundu. 2020 senesinde koronavirüs iznine çıkıp cezaevine geri dönmeyen katil zanlısı, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şüpheliler üzerinde yapmış olduğu faaliyetler çerçevesinde, hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan İbrahim Turan'ın (58), Saygı Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisi üzerine düğmeye bastı. Savcılıktan alınan izin sonrası adrese operasyon yapan ekipler, "Kasten Öldürme', "Basit Yaralama" ve "Mala Zarar Verme" suçlarından aranan Turan'ı saklandığı adreste kıskıvrak yakaladı.

KÜFÜR KAVGASINDA ÇOCUKLUK ARKADAŞINI ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan çalışmada firari katil zanlısı İbrahim Turan'ın, 25 Şubat 2012 tarihinde küfürleşme sebebiyle tartıştığı çocukluk arkadaşı kahvehane işletmecisi Metin Beyazıt'ın (47) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü, olay sırasında A.G. ve Y.T.'yi de yine aynı bıçakla yaraladığı ortaya çıktı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLECEK

Diğer yandan gözaltına alınan İbrahim Turan'ın, emniyetteki işlemlerinin sonrasından cezaevine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.