1461 Trabzon taraftardan destek bekliyor

1461 Trabzon taraftardan destek bekliyor
- Kulüp başkanı Aktürk: "Taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var"

TRABZON (AA) - 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Bekir Aktürk, PTT 1. Lig'in 33. haftasında 9 Mayıs Pazartesi günü Denizlispor ile yapacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Aktürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor maçı için taraftara çağrıda bulundu.

Maçın kendileri için önemli olduğunu işaret eden Aktürk, "1461 Trabzon olarak bu ligdeki var olma mücadelemizde, pazartesi günü Denizlispor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda final maçına çıkacağız. Trabzonlu ve Trabzonsporluyum diyen herkesi final maçımıza davet ediyoruz. Bunun yanı sıra tüm oda başkanlarını ve siyasetçileri de maça davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


- "Ne mağlubiyeti ne de beraberliği düşünüyoruz"

Galibiyetten başka düşünceleri olmadığını vurgulayan Aktürk, "Ligde kalma adına Denizlispor karşısında mutlak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Ne mağlubiyeti ne de beraberliği düşünüyoruz. 1461 Trabzon'a yakışan şekilde çıkıp rakibimizle mücadele edeceğiz. 90 dakikanın sonunda kendi sahamızdan mutlu ve memnun ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

Trabzon halkından fedakarlık beklediğini aktaran Aktürk, şunları söyledi:

"Taraftarlarımızın maça gelerek bizi susmadan 90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Dolu tribünler önünde çok coşkulu, keyifli, harika bir maç izlettireceğiz. Taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kadın, çocuk, öğrenci, esnaf herkesi bu maçımıza bekliyoruz. Bu çağrımın karşılık bulmasını ümit ediyor ve pazartesi günkü maçta kapalı tribünün yanı sıra açık maraton tribününde de coşkulu taraftarlarımızı Trabzonspor'un arka bahçesi olan 1461 Trabzon'u desteklemeye çağırıyorum."

1461 Trabzon, ligde son iki hafta öncesi 34 puanla düşme hattının bir basamak üstünde 15. sırada bulunuyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.