15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali
Amerikalı caz vokalisti Karrin Allyson, 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersinli müzikseverlerle buluştu

MERSİN (AA) - Caz albümleriyle 6 kez Grammy ödülüne aday gösterilen Amerikalı caz vokalisti Karrin Allyson, 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında konser verdi.

Allyson, Mersin Kültür Merkezi'nde sahneye çıkmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, ekibi ve kendisinin Türkiye ve Mersin'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Mersin'in yanı sıra Ankara ve İstanbul'a da değişik zamanlarda konser için geldiğini belirten Allyson, "Her zaman çok sıcaklıkla ağırlandık bundan çok memnunuz. Dünya artık sürekli değişen bir yer oldu. Türkiye bunu herkesten daha iyi biliyor. Ben ve takımım her zaman dünyadaki bu değişimlerden etkilenen bir grup olduk." diye konuştu.

Allyson, daha sonra gitarist Brian T. Seeger, elektrik basçı Ed Howard ve davulda Mark Walker ile müzikseverlere A Felicidade, Nothing but the Blues, I Have Dreamed gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.