“15 şube ile Konya’nın yüz akıyız”

“15 şube ile Konya’nın yüz akıyız”
Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, bir aile şirketi olan Çelikkayalar’ın 1991 yılında küçük bir market olarak iş hayatına atıldığını, bugün güçlü bir aile şirketini haline geldiğini söyledi.

Çelikkayalar ailesi olarak bugün 15 mağaza ve 550’den fazla çalışanı ile hizmet verdiklerini söyleyen Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, “Önceliğimiz her zaman insan kaynağı oldu. Çalışanlarımızda bizden birisidir, yani ailemiz gibi gördük. Şirketimizin en önemli önceliği çalışanlarını önemsemek, değer vermektir.  Başarıda burada gizlidir. Bu sayede bugün önemli bir noktaya geldik” dedi.

Bu zihniyetimizden hiç bir zaman vazgeçmediklerini anımsatan Kaya, “Bir şube ile atıldığımız bu yolda, bugün 15 şubeyle hizmet veriyoruz.  Konya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlıyoruz. Tabii ki bir sloganımız var; “Biz bu şehrin markasıyız.” Nedir bunun altında yatan? “Konya’nın marketi, Konyalıların marketi, Konya’da kazanıyor,  Konya’ya yatırım yapıyor.  İstihdamı Konya’dan sağlıyor, Konya’daki üreticiye, toptancıya destek oluyor.” Bu düsturdan hiç bir zaman taviz vermedik” diye konuştu.

Konya’nın yüz akı Konyaspor’da 6 yıldan buyana aralıksız olarak yöneticilik yaptığını da hatırlatan Kaya, “Hep Konya dedik. En önemli unsurların başında da Konyaspor geliyor. Sporun içinde olmak bir ayrıcalık. Bir de spor, birbirimizi kenetleyen, birlikte olmamızı sağlayan, tanıdık tanımadık yan yana gelebileceğimiz ender aktivitelerin başında geliyor.  Konya’da olup da, Konya’da yaşayıp da Konyaspor’u konuşmamak elbette olmaz.  Konyaspor’da yıllardır yöneticilik yapıyorum. Konya aşığıyım, Konya sevdalısıyım. Geçen sene elde etiğimiz başarıyı inanıyorum bu yılda tekrarlayacağız” dedi. (Murat Dönmez)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum