15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü
AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen:- " FETÖ kendisi, içerideki ve dışarıdaki hamileri, Türkiye'yi yarı sömürge bir ülke haline getirmek istediler. Bugün dahi bu emellerinden zerre vazgeçmediler. Ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar, başaramayacaklar"

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın İl Başkanlığınca düzenlenen programla 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar anıldı.

Kültür Merkezi'nde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin sinevizyon gösterisi sunuldu.

Didim ilçesinden ailesiyle programa katılan 5 yaşındaki Tuana Kurt, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 15 Temmuz'un asıl hedefinin Türkiye'yi dışa bağımlı hale getirmek olduğunu belirterek, "FETÖ kendisi, içerideki ve dışarıdaki hamileri, Türkiye'yi yarı sömürge bir ülke haline getirmek istediler. Bugün dahi bu emellerinden zerre vazgeçmediler. Ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar, başaramayacaklar." dedi.

Türk halkının sahip olduğu topraklara kıyamete kadar sahip çıkacağını vurgulayan Özmen, milleti birbirine düşürmeye çalışanların hedeflerine asla ulaşamayacağını söyledi.

Türkiye'nin büyümeye devam edeceğini vurgulayan Özmen, "Güçlü ve büyük Türkiye kuruluyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Uluslararası alanda ve ekonomide ülkemizi en üst seviyeye çıkartmak için çalışmalar hızla devam ediyor." dedi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.