15 Temmuz'a Özel İnternet Sitesi

15 Temmuz'a Özel İnternet Sitesi
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi karşısında milli iradeye sahip çıkan Türk milletinin direnişini anlatan internet sitesi hazırlandı

ANKARA (AA) - Kısa notların ve görsel materyallerin konulduğu "www.15temmuzdirenisi.com" internet sitesinde, darbe girişimi gecesi ve sonrasında devam eden milli irade nöbetlerinin detayları bulunuyor.

Türk milletinin FETÖ'cülere karşı direniş ve diriliş mücadelesinin anlatıldığı sitede, "Darbe Girişimi", "Kahramanlar", "Meydanlar", "Dünyadan Tepkiler" ve "Utanç Köşesi" başlıkları yer alıyor.

"Darbe Girişimi" başlığı, "15 Temmuz'da Ne Oldu, Fotoğraflar ve Videolar"; "Kahramanlar" başlığı ise "Direnişin Kahramanları ve Kahraman Şehitlerimiz" bölümlerinden oluşuyor.

Darbecilere karşı direnenlerin hikayesi de sitede
"Direnişin Kahramanları" bölümünde, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'den, darbecileri durdurmak için Boğaziçi Köprüsü'ne giden ve cuntacı bir askerin silahından çıkan kurşunla yaralanan iki çocuk annesi 34 yaşındaki Safiye Bayat'a kadar birçok kişinin hikayesi anlatılıyor.

"15 Temmuz Şehitleri" belgeselinin sunulduğu "Kahraman Şehitlerimiz" bölümünün yanı sıra sitede, batının darbe girişimine verdiği tepkilerin toplandığı "Utanç Köşesi" bölümü dikkati çekiyor.

Sitede ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz'da başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi ile ilgili yayımlanan görüntülü mesajına da ulaşılabiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.