'1922' tescillendi

'1922' tescillendi
Atiker Konyaspor’un kuruluş tarihi 22 Haziran 1922 olarak tescillendi ve logomuzda yer alacak 1922 tarihi Türkiye Futbol Federasyonu'nun son toplantısında gündeme alındı ve oybirliği ile kabul edildi.

Kulübümüz kuruluş tarihimizin logomuzda yer alması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunmuştu. Talebimiz Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda ele alındı. Dosya evraklarının incelenmesi sonucunda, TFF Kulüp Tescil Talimatı’nın 5/2 maddesinde bahsi geçen evrakın Federasyona iletildiği görüldüğü belirtilerek, yeni logomuzun kulüp logosu olarak değiştirilmesinin kabulüne karar verildiği açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu bu değişikliği, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Toto Süper Lig Kulüp Başkanlıkları, TFF Teşkilatı, Lig TV Genel Müdürlüğü, TRT Spor Servisi Müdürlüğü ve A Spor Genel Müdürlüğü’ne bildirerek gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.