1926’dan bu yana mutluluk hizmeti

1926’dan bu yana mutluluk hizmeti
Sürüm Şekercisi, 1926 yılından bu yana kuşaktan kuşağa geçerek kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden ilerliyor.

Dilhan Türker /ÖZEL

Yılların birikimiyle çikolatalarını kaliteli bir şekilde üreten Sürüm Şekercisi’nin 4. Kuşak İşletmecisi Mehmet Ali Karakurt, kaliteli çikolata için mücadele ettiğini belirtti. Mutlu anların vazgeçilmez lezzeti olan çikolatanın en güzel çeşitlerini Sürüm Şekercisi’nden bulmak mümkün. Bir ilke imza atan Sürüm Şekercisi, çikolata ambalajlarına Konya’yı taşıyor.

“ATA MESLEĞİNİ DEVAM ETTİRDİM”

Sürüm Şekercisi’nin 4. Kuşak işletmecisi Mehmet Ali Karakurt, 3 tane şubesiyle Konya’ya yakışan bir şekilde hizmet verdiklerini belirtirken “1926 yılında dedelerimizden beri Sürüm Şekercisi halkımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Kalitemizden asla ama asla ödün vermiyoruz. Babamdan sonra ata mesleğimiz diye yürütmek istedim ama eski düzen değil yenilik yaparak yürütmek istedim çok özel çikolatalar getirdim 20 sene evvel butik mağaza oldu burası 5 yılda hedefime ulaştım” dedi. Lokumun körelmemesi için mücadele ettiklerini söyleyen Karakurt, geleneksel lezzetimiz lokuma lezzet katarak fındıklısından gül kaplısına, narlısına kadar her lezzeti lokumla buluşturduklarını ifade etti.

KONYA’YI ÇİKOLATAYA TAŞIYOR

Konya’nın tarihi yerlerini ve Konya denilince akla gelenleri çikolata ambalajlarına taşıyan Sürüm Şekercisi başka yerlerde olmayan bu hizmete imzasını atıyor. Sürüm Şekercisi’nin İşletmecisi Mehmet Ali Karakurt, “Konya marka bir şehir bizde bu marka şehre yakışması için böyle bir ilke imza attık. Bu çikolataları başka şehirlere de göndereceğiz insanların hem ağzı tatlanacak hem de Konya’yı tanıyacaklar” ifadelerini kullandı.

“KALİTELİ ÇİKOLATA İÇİN MÜCADELE EDİYORUM”

Çikolata ve şeker sektörünün arka planının çok önemli olduğunu vurgulayan Sürüm Şekercisi’nin 4. Kuşak işletmecisi Mehmet Ali Karakurt, “Hijyen koşulları sağlığı bire bir tetikliyor çikolatalarımızı İstanbul’da yaptırıyoruz son derece sağlıklı bir fabrikayla anlaşmamız var. Kaliteli çikolata için mücadele ediyorum” dedi. Sürekli gezdiğini söyleyen Karakurt, çikolata üzerine en büyük hayalinin Konya’ya sadece çikolata mağazası açmak olduğunu dile getirdi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.