"2. Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği

"2. Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği
Merkezefendi Belediyesi tarafından toplumu spora teşvik amacıyla ikincisi düzenlenen "Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği 15 bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi

DENİZLİ (AA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından toplumu spora teşvik amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen "Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği, 15 bine yakın kişinin katılımıyla yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi'nde düzenlenen törende, geçen yıl birincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, bu yıl artan katılımdan dolayı vatandaşlarına teşekkür etti.

Vatandaşı spora teşvik etmeyi, spor yapmayı sevdirmeyi belediye olarak amaçladıklarını dile getiren Subaşıoğlu, "Bu konuda birçok etkinlik planladık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın spor yapması için çalışmalarımızı sürüdüreceğiz. Bugün düzenlediğimiz bahar yürüyüşü de bizim için çok önemli." dedi.

Etkinliğe, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da katıldı.

Toplanan kalabalık, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin işaretiyle 3 kilometrelik yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda vatandaşlara erik, elma ve meyve suyu ikram edildi.

"2. Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği

"2. Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.