20 yaşındaki genç DAEŞ'e mi katıldı?

20 yaşındaki genç DAEŞ'e mi katıldı?
Konya'da 10 gündür haber alınamayan Recep Tayyip D.'nin Suriye'de terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia ediliyor.

İddiaya göre 20 yaşındaki Recep Tayyip D. 5-6 ay önce arkadaşlık kurmaya başladığı Göksel K. ile beyni yıkanarak IŞID'e kaçtığı iddia ediliyor.

Acılı baba, oğlunun Suriye ve Irak’ta gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla dünya gündemine oturan terör örgütü IŞİD saflarına katıldığını ileri sürdü.

Oğlunun geri dönmesi için devletten yardım beklediğini ifade eden baba Ramazan D. "Oğlumun çok sakin ve muazzam bir hayatı vardı, çalışıyordu. 5- 6 ay önce Göksel K. ile arkadaş oldu ve hayatı değişti. Oğlumu defalarca uyarmama rağmen dinlemedi ve onun beynini yıkadı. Şu an ondan hiç bir şekilde haber alamıyoruz, telefonu kapalı ve bir kaç seferde Suriye'den bir kişiyle facebook üzerinden konuştukları tespit edildi. Konuşmalarda "İstanbul Kirazlıda bir sohbet yeri olduğu oraya gelerek mi yoksa Antep üzerinden mi geçeceğiz gibi konuşmalar olduğu görülüyor." dedi.

ACILI BABA: EVE DÖNMESİNİ İSTİYORUZ

4 ay sonra askere gideceği öğrenilen Recep Tayyip D.'nin babasının "Oğlum keşke askere gitseydi vatanı için canını verseydi" sözleri yürek burktu.

Baba Ramazan D. yetkililerden yardım istediğini ve oğlunun bir an önce evine dönmesini istediğini söyledi.

ZEKİ DURSUN

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.