2015 Şubat ataması yapılacak mı?

2015 Şubat ataması yapılacak mı?
Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan 40 bin öğretmen ataması sonucu açıkta kalan ve sınırda kalan öğretmenler için 2015 Şubat ataması yapılmalıdır.

Bu sene yapılan öğretmen atamalarında birçok öğretmen adayı branş dağılımının adaletsiz olduğunu düşünerek şubat ayında atama beklemektedirler. Her geçen gün zamanın ilerlemesiyle birlikte yaklaşan şubat ayı için Milli Eğitim Bakanı sayın Nabi Avcı atama yapılmayacağını vurgulamış ancak öğretmen adayları henüz taleplerinden vazgeçmemişlerdir. 

Branş dağılımında en çok kadroyu sınıf öğretmenliği bölümü alırken bazı branşlar için beklenenin oldukça altında alım yapılmış bu neticede branş Eylül ayı atamalarından sonra bazı öğretmenlerimiz branş dağılımından memnun kalmamıştır. Bu yıl şubat ayında ek öğretmen ataması yapılması ile birlikte toplamda 50 bin öğretmen ataması gerçekleştirilmiş olup, aynı atamaların 2015 yılı içinde devam edilmesi beklenmektedir. Adaylar kendilerince yapılan branş dağılımındaki adaletsizliği giderilmesi ve bu yıl yapılan şubat ayı atamasının aynı şekilde devam etmesi için 2015 şubat ataması yapılmasını talep etmektedir. Bu nedenle öğretmenlerimizin talepleri göz ardı edilmemeli ve şubat ayında atama çalışmaları başlatılmalıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum