2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
- Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karate final müsabakalarının ardından Türk ve yabancı sporcular, sahada dans etti- Türk müziklerinin çalındığı salonda misafir sporcuların, milli karateciler gibi dans etmeye çalışması renkli görüntüler oluşturdu


SAMSUN (AA) - Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları, renkli görüntülere sahne oluyor.

Kentte resmi açılışı 18 Temmuz'daki görkemli törenle yapılan oyunlar, atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bowling, dağ bisikleti, futbol, golf, güreş, hentbol, judo, karate, masa tenisi, oryantiring, plaj voleybolu, tekvando, tenis, voleybol, yol bisikleti ve yüzme olmak üzere 20 branşta 97 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun katılımıyla sürüyor.

Karate branşında Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından madalya töreni yapıldı. Farklı kilolarda kadın ve erkek sporculardan dereceye girenlere, madalyaları verildi.

Madalya töreni öncesi sporcuların kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu. Türkiye, Rusya, Ukrayna, Brezilya, Kazakistan, İran, Venezuela, Bulgaristan, İtalya, İsrail, Meksika ve Tayvan'dan sporcular ve heyetlerde görev alanlar, seremoni öncesi sahayı doldurdu. Sevinç gösterisinde bulunan sporcular, Türkçe oyun havalarının çaldığı salonda milli karateciler gibi dans etmeye çalıştı.

Eğlenceli vakit geçiren konuk sporcular, Türkiye'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını, Samsun'u çok sevdiklerini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.