21 suç kaydı vardı evinden uyuşturucu ve silah çıktı

21 suç kaydı vardı evinden uyuşturucu ve silah çıktı
Beyşehir'de 21 suç kaydı bululnan hırsızlık şüphelisinin evinden uyuşturucu ve silah çıktı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde hırsızlık olayının şüphelisinin evinde yapılan aramada uyuşturucu madde, kenevir bitkisi ve tohumu ile silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Beytepe Mahallesi'nde bir süre önce meydana gelen evden hırsızlık olayının faillerini yakalayabilmek için çalışma başlattı. Hırsızlık olayını aydınlatarak 18 yaşından küçük olan 3 şüpheliyi gözaltına alan polis ekipleri, 21 suç kaydının olduğu ortaya çıkan şüphelilerden birisinin evinde yaptığı aramada ise 131,5 gram esrar maddesi, 9,55 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi ile 1 tabanca ele geçirdi. Evde ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahla ilgili olarak da ekipler ayrıca R.A. ve Y.A.'yı da gözaltına aldı. Gözaltına alınan toplam 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

21 suç kaydı vardı evinden uyuşturucu ve silah çıktı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.