23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Kazan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İbrahim Bitik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Irmak Canyurt, zabıtalara okul kantinlerini denetleme talimatı verdi

ANKARA (AA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kazan Belediye Başkanlığı koltuğuna İbrahim Bitik İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Irmak Canyurt oturdu.

Kazan Belediye Başkanvekili Hüseyin Bayar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Canyurt'a devretti.

Irmak Canyurt, Belediye Başkanlığı makamına "temsilen" oturduktan sonra ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürü Nuh Akbal'ı arayarak, parkların temizliği için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akbal'dan yeşil alanların artırılmasını isteyen Canyurt, "Görmek istediğimiz renk yeşil, duymak istediğimiz ses çocuk sesleri." dedi.

Daha sonra Zabıta Müdürlüğünü arayan Canyurt, zabıtanın okul kantinlerini denetlenmesi talimatını verdi. Zabıta memurları da denetimle ilgili Başkan Canyurt’a bilgi verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.