23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören çocuklar, gökyüzüne balon bıraktı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, gökyüzüne balon bıraktı.

CÜ Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Servisi'nde yatan çocuklar için düzenlenen programda, gökyüzüne balon bırakıldı, pasta kesildi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, çocukların bayramını kutladığını belirterek, "Bu artık geleneksel hale geldi. Bu etkinliğe destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hastanede yatan ve sağlığına kavuşmak isteyen çocukların dileklerinin yerine gelmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

CÜ Hastanesi Pediatri Bölümü hemşiresi Mehtap Koçakoğlu da 12 yıldır büyük bir coşkuyla hastanede 23 Nisan'ı kutladıklarını dile getirerek, "Her 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu sene biraz buruk oldu. Asker ve polis çocukları babasız kalırken, onlar için bir şey yapamamak gerçekten çok üzücü. Hastanedeki çocukları her yıl mutlu ettiğimiz gibi bu sene de mutlu etmek adına bu organizasyonu planladık." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.