23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara bıraktı.Akgün,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını çocuklara bıraktı.

Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mihalgazi ilkokulu öğrencilerini makamında kabul ederek, Belediye Başkanlığı koltuğunu ilkokul 3. sınıf öğrencisi Sena Ankara'ya devrettiğini belirtti.

Akgün ayrıca öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mustafa Kemal Atatürk'ün yavrularımıza ve gelecek nesillere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Ankara, makama oturmasının ardından, ilçe içinde ve mahallelerde çocuklara yönelik yapılması gerekenleri anlatarak, okulların çevre düzeni ve temizliği konusunda yapılan çalışmalar hakkında belediye yetkililerinden bilgi aldı.

Akgün, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.