23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Sakarya'da Bahçelievler Gazi İlkokulu'nun öğrenci ve velileri fener alayı düzenledi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da Bahçelievler Gazi İlkokulu'nun öğrenci ve velileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi.

Serdivan ilçesindeki okulun bahçesinde başlayan fener alayı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Trafik Parkı'ndan ilerleyerek aynı noktada sona erdi.

Burada, öğrenci ve veliler yaktıkları meşalelerle orkestranın çaldığı şarkılara eşlik etti.

Bahçelievler Gazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenciler için 23 Nisan öncesi farklı bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Velilerin katılımıyla etkinliğin renklendiğini ifade eden Taşkın, "Öğrencilerimizin hayatlarında küçük bir anı bırakabilmek için 23 Nisan'dan önce böyle bir fener alayı düzenledik. Etkinliğimizi velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik, eğlenceli dakikalar yaşadık. Ülkemizin geleceği olan bu çocuklarımızı iyi birer birey olarak yetiştirmenin gayretiyle hareket ediyoruz ve bu yolda da son nefesimize kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.