"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlediği etkinlikle kutladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nda gerçekleştirdiği bir etkinlikle kutladı.

Kutlama törenine, İl Mili Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve bazı okul müdürleriyle öğretmenler katıldı. Tören başlamak üzereyken bu sırada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile CHP'nin il ve ilçede örgütünden bazı yetkililer de tören alanına geldi.

Program başlamak üzere olduğu için protokoldeki yerini almaya çalışan Tanrıkulu ile Yelkenci arasında, kısa süreli, protokol yeri gerginliği yaşandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Müdürü Sarıcı'nın, protokolde Tanrıkulu'na yer vermesinin ardından tören başladı.

Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakılan törende, Kemal İlkokulu ve Firuzağa İlkokulu öğrencilerinde oluşturulan koro, İstiklal Marşı okundu.

Haliç İlkokulu öğrencileri de halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi. Minik öğrencilerin gösterisi büyük beğeni topladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün etkinliğinden sonra, CHP heyeti de Cumhuriyet Anıtı'nda 23 Nisan kutlamasını gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.