23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
RTÜK Başkanı Yerlikaya- "Çocuklarımız geleceğimizdir, eğitimini güzel yapmalıyız. RTÜK olarak da bu konuda hassasız. Çocuklarımızla ilgili bir takım projelerimiz var"

KONYA (AA) - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, "RTÜK olarak da bu konuda hassasız. Çocuklarımızla ilgili bir takım projelerimiz var." dedi.

Yerlikaya, Konya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Selçuklu Belediyesi İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çocukların ülkenin geleceği, istikbali olduğuna söyledi.

Şiddet içerikli yayınların önlenmesi için çalışmalar yaptıklarını aktaran Yerlikaya, akıllı işaretlerin bunlardan biri olduğunu kaydetti.

Çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini belirten Yerlikaya, "Çocuklarımız geleceğimizdir, eğitimini güzel yapmalıyız. RTÜK olarak da bu konuda hassasız. Çocuklarımızla ilgili bir takım projelerimiz var." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, törene, okulun da öğrencileri olan torunları Ahmet Rıfat, İlhan Yasir ve Zeynep Yerlikaya'ya ile katıldı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.