23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 14 aylık Ece bebek oturdu

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 14 aylık Ece Ersoy'a bıraktı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bayram dolayısıyla Albayrak'ı ziyaret eden bir çiftin 14 aylık kızları Ece, kısa süreliğine de olsa makam koltuğuna oturdu.

Albayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, bu bayramda koltuğuna Ece bebeği oturtarak en küçük belediye başkanı unvanını almasını sağladığını ifade etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Küçük hanımlar, küçük beyler, Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz" sözünü hatırlatan Albayrak, çocukların kendi gelecekleri olduğunu, onları umutları, yarınların mimarları olarak gördüklerini kaydetti.

Bugün çocuklar için atacakları her adımın kendilerine aydınlık yarınlar olarak geri döneceğini vurgulayan Albayrak, belediye olarak eğitime verdikleri önemin çocuklara olan inançlarından olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Albayrak, Ece bebeğe çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.