23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
İzmir'de Doğukan Manço, "7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk" gösterisiyle çocuklarla buluştu

İZMİR (AA) - İzmir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Doğukan Manço ile "7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk" isimli yarışma programı düzenlendi.

Gündoğdu Meydanı'ndaki etkinlikte, İzmirli Barış Manço hayranı müzisyenlerinden oluşan "İZManço Grubu", sanatçının "Gülpembe", "Dağlar Dağlar", "İşte hendek işte deve" isimli şarkılarını seslendirdi.

Sahneye, üzerinde "Ninja Kaplumbağalar" isimli çizgi filmin karakterlerinin bulunduğu kostümle çıkan Doğukan Manço, İzmirli çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluk ve heyecanı dile getirerek bayramlarını kutladı.

Babası Barış Manço'nun çocuklara değer verdiğini ve sevdiğini, kendisinin de babasının izinden giderek çocuklarla ilgili etkinliklere koşarak katıldığını anlatan Manço, "1988'de başlayan '7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk' programı aynı heyecanla devam ediyor. Çocuklar varsa ben de varım. Babam, programda çocuklara hediye verirken çok kıskanıyordum. Şimdi babamın yerinde ben yer alıyorum." dedi.

Çoğunluğunu 4-10 yaşlarındaki çocukların oluşturduğu yarışmacıların 23 Nisan ile ilgili mesajları izleyicilerden alkış aldı.

Etkinlikte bazı çocuklar da Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.