24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal:- "Türk basını, 15 Temmuz'da bütün dünyaya örnek olabilecek bir tutum sergilemiş, dünyaya yanlış bilgiler aktaran birçok yabancı kuruluşa adeta bir medya etiği dersi vermiştir"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Türk basını, 15 Temmuz'da bütün dünyaya örnek olabilecek bir tutum sergilemiş, dünyaya yanlış bilgiler aktaran birçok yabancı kuruluşa adeta bir medya etiği dersi vermiştir." değerlendirmesini yaptı.

Ünal, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, doğru, tarafsız ve hızlı haber akışı ile halkın haber alma hakkını sağlayan basının, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti.

Basının ne kadar önemli bir işlev gördüğüne, en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde hep birlikte tanık olunduğuna dikkati çeken Ünal, şunları kaydetti:

"Türk basını, 15 Temmuz'da bütün dünyaya örnek olabilecek bir tutum sergilemiş, dünyaya yanlış bilgiler aktaran birçok yabancı kuruluşa adeta bir medya etiği dersi vermiştir. Bu vesileyle bir kez daha ülkemiz demokrasisine sahip çıkan basınımıza teşekkür ediyorum. Zor koşullarda büyük özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.