25. Gapshoes Fuarı'nın Ardından

25. Gapshoes Fuarı'nın Ardından
Gaziantep'teki düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nı 20 bin kişi gezdi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bu yıl 25'incisi düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Fuarı'nı (GAPSHOES), 20 bin kişi ziyaret etti.

Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Fuarı, GSO, Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonunun destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile diğer davetlilerin katılımıyla 19 Temmuz Çarşamba günü resmi açılışı yapılan fuara, ayakkabı, terlik ve saraciye üreticileri, ayakkabı yan sanayi üreticileri, taban, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri, kösele ve suni deri üreticileri ile ayakkabı makinesi üreticileri katıldı.

- 21 ülkeden ziyaretçi

Fuarı bu yıl başta Irak ve Suriye olmak üzere, Cezayir, Hollanda, Rusya, Yunanistan, Filistin, Hong Kong, Suudi Arabistan, Ürdün, Tunus, Lübnan, Makedonya, İsrail, Tacikistan, Çin, Ukrayna, Afganistan, İran, Libya ve Romanya ile yurt içinden 20 bin ziyaretçi gezdi.

Ayakkabı ve terlik sektörünün Türkiye'deki en önemli buluşma adresi olan GAPSHOES Fuarı'na Gaziantep, Adana, Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya, Samsun, Sinop ve Şanlıurfa'nın yanı sıra, Çin'den toplam 135 firma 350 markayla katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.