28 Bin TL'ye inat! Traktörle 3 günde Bitlis'e yolculuk

28 Bin TL'ye inat! Traktörle 3 günde Bitlis'e yolculuk
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde yaşayan Orhan Emen adlı vatandaş, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde aldığı traktörü nakliyecilerin istediği 28 bin lirayı fazla bulunca 3 günlük yolculuğun ardından Bitlis'e geldi.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde ikamet eden Orhan Emen adlı vatandaş, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde aldığı traktörü nakliyecilerin istediği 28 bin lirayı fazla bulunca 3 günlük yolculuğun sonrasında Bitlis'e geldi.

iha-20240203aw134014-5.jpg

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde yaşayan Orhan Emen adlı vatandaş internet üzerinden beğendiği traktörü bundan 4 gün önce satın almak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gitti. Satın aldığı traktörü Bitlis'e getirmek isteyen Emen, nakliye firmaları 28 bin TL gibi bir rakam istedi. İstenilen rakam karşısında şaşkına dönen Emen, inat ederek satın aldığı traktörüne binerek yaklaşık 700 kilometrelik yolu 3 günde geldi. Yaklaşık 8 bin TL yakıt parası ödediğini söyleyen Emen, nakliye firmalarının bu konuda vicdanlı olmaları gerektiğini söyledi. Nakliye firmalarının daha vicdanlı olmasını isteyen Orhan Emen, "Bu traktörü yaklaşık 4 gün önce internet üzerinde beğenip pazarlığımı yaptıktan sonra yola çıktım. Getirmek için gittiğim Elbistan ilçesinde nakliye firmalarının fahiş fiyatlar biçtiğini gördüm. Nakliye firmaları traktörü getirmek için 28 bin TL fiyat biçtiler. Ben de inat ettim yakıtımı doldurdum Bitlis'e kadar sürerek geldim. 3 gündür yoldayım çok şükür sağ salim Bitlis'e vardım. 8 bin TL gibi bir akaryakıt maliyetim oldu. Yolda da bin TL harcamam oldu. Kızımda ve bir akrabamda kaldım. Nakliye firmalarının vicdanlı olmalarını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.