294 gün sonra

294 gün sonra
Ortaya koyduğu performansla son 2 sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne katılma başarısı gösteren Konyaspor, yarın oynanacak Vitoria Guimaraes maçı ile birlikte 294 gün sonra kendi evinde Avrupa maçına çıkacak.

Yeşil-beyazlılar son Avrupa maçında geçtiğimiz sezon Belçika temsilcisi Kaa Gent’i konuk etmişti

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın 2. kez göreve gelmesiyle birlikte altın çağını yaşayan Atiker Konyaspor, son 2 sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan grup aşamalarından başlayarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Son olarak geçtiğimiz sezon 8 Aralık 2016 tarihinde Belçika temsilcisi Kaa Gent’i Konya’da ağırlayan yeşil-beyazlılar, 294 gün sonra Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’i konuk edecek.

YİNE YENİDEN AVRUPA

Konya’da oynanan son Avrupa maçında Kaa Gent’i konuk eden ve rakibine 1-0 mağlup olarak Avrupa’ya buruk bir şekilde veda eden Konyaspor, 294 gün aradan sonra yeniden taraftarı önünde Avrupa sınavı verecek. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmadan kendi evi ve taraftarı önünde galip gelmek için sahaya çıkacak.

BU SEZONKİ İLK AVRUPA MAÇI

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Atiker Konyaspor, buradaki ilk sınavını 14 Eylül’de Fransa deplasmanında oynanan Marsilya maçında verdi. Yeşil-beyazlılar yine bu sezon evindeki ilk Avrupa maçında ise yarın Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak.

TARAFTARINA KAVUŞUYOR

Bu sezon başında Beşiktaş ile Samsun’da oynanan Turkcell Süper Kupa maçının ardından yaşanan saha olayları nedeniyle Süper Lig’deki ilk 5 maçını seyircisiz oynama cezası alan Atiker Konyaspor, uzunca bir süre taraftarından ayrı kalmıştı. Yeşil-beyazlılar araya Avrupa maçının girmesi ile birlikte de taraftarı ile kısa bir hasret giderecek. Konyaspor’un seyircisiz oynama cezası, takip eden Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarında da devam edecek.

Haber:Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.