3. İstanbul Başakşehir Tanıtıldı

3. İstanbul Başakşehir Tanıtıldı
Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul iş ortaklığı tarafından İstanbul'da yapılacak olan 3. Istanbul Başakşehir; İstanbul'da bir otelde düzenlenen program ile tanıtılıyor

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul iş ortaklığı tarafından İstanbul'da yapılacak olan 3. Istanbul Başakşehir; İstanbul'da bir otelde düzenlenen program ile tanıtılıyor. Tanıtım toplantısına iş adamları, proje ortakları ile çok sayıda basın mensupu katılırken Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Başakşehir Takım Kaptanı Emre Belözoğlu da katıldı.

İçerinde Seha YAPI ve Adese'nin de yer aldığı 3 İstanbul Başakşehir projesinin  2 etap satışları ve Lasmanı İstanbul four Seasons hotel de yapıldı. Toplantıya Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İttifak Holding Başkan Vekili Tahir Atilla, Suudi El Zamir Grubu Başkanı Abdülhamit El Zamir, Fuzuli grup adına Mehmet Akbal katıldı.
Atilla, holding olarak önemli bir güce sahip olduklarını gem seha YAPI hem de adese olarak ülkenin önemli kuruluşları arasında yer aldıklarını söyledi. İttifak olarak 5 ana sektörde hizmet verdiklerini 4 bin kişilik istihdam sağladıklarını, 120 ülkeye  ihracat yaptıklarını söyledi. Bugün holding olarak 1 milyar TL ilk ciro yaptıklarını 2023 yılında bu rakamı 5 milyar TL ye çıkartmak için büyük işler yaptıklarını belirtti. Seha yapı olarak 15 bin konut-işyeri üretimi yaptıklarını, bunun karşılığının da 3.5 milyon metrekareye tekabül ettiğini 122 değişik projeye imA atıldığını söyledi. Adesenin de yılda 35 milyon müşteriye 9 şehirde 154 mağaza ile hizmet verdiğini bugün sektöründe ilk 10 da olduğunu hedeflerinin ilk etap ya 5 daha sonra da ilk 3 olacağını belirtti. Diğer firma yetkilileri de firmalarını anlattı. Toplam maliyetin 1 milyar 200 milyon TL . (Murat Dönmez - M Esad Çağla)
 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.