3. İSTANBUL bizi hedeflerimize taşıyacak

3. İSTANBUL bizi hedeflerimize taşıyacak
İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, “2023 yılında, ciromuzu en az 5 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz. İşte bu hedefimiz doğrultusunda yürüttüğümüz güçlü ve önemli yatırımlarımızdan biri ise 3. İSTANBUL projesidir” dedi

“Başakşehir’in en büyük projesi” 3. İSTANBUL, lansmana çıktı. Ön talep toplantısında rekora koşan Başakşehir’in beklenen projesi 3. İSTANBUL’un Lansman Toplantısı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASAF İş Ortaklığı Üst Yönetimi’nin yanı sıra, 3. İSTANBUL’un sponsor olduğu Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da katılımıyla dün düzenlendi. Al Zamil Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhamed Abdullah M. Alzamil, Seha Yapı ve Adese adına İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ile Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal evsahipliğinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını ise 3. İSTANBUL’un proje sözcüsü olarak Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık yaptı.

3. İSTANBUL’un, gerçekten de birçok açıdan çok özel ve özgün bir proje olduğunu vurgulayan Ömer Saylık, Başakşehir Belediyesi’nin de arazi sahibi olarak içinde yer aldığı 3. İSTANBUL için “Alanlarında köklü ve öncü dört büyük kuruluşun ASAF İş Ortaklığı çatısı altında oluşturduğu tecrübe, bilgi ve güç birliğinin eseri; bölgesinde öncülük yapacak bir proje” tanımlamasını kullandı.

3. İSTANBUL BİZİ 2023 HEDEFLERİMİZE TAŞIYACAK

İttifak Holding’in çeyrek asırlık köklü geçmişi ile perakende, inşaat, gıda, makine, tarım ve hayvancılıktan oluşan beş ana sektör ile bu sektörleri destekleyen alt hizmet alanlarında yatırımlarının bulunduğunu vurgulayan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ise şöyle konuştu. “Konya merkezli bir grup olarak 120 ülkeye ihracat gerçekleştirdik, yaklaşık 4.000 kişiyi istihdam ediyoruz, 1 milyar TL’lik konsolide ciroya ulaştık. 2011 yılında yeni bir yönetim anlayışı belirleyerek ‘güçlü bir geleceğe köprü kurma’ amacıyla değişim projesi başlattık. Bizim 35’nci, Cumhuriyetimizin ise yüzüncü yılını kutlayacağımız 2023 yılında, ciromuzu en az 5 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz. İşte bu hedefimiz doğrultusunda yürüttüğümüz güçlü ve önemli yatırımlarımızdan biri ise, Seha Yapı ve Adese’nin de ortaklar arasında yer aldığı 3. İSTANBUL projesidir.

1481030083_tahir_atila-002.jpg

3.5 MİLYON METREKAREDE 122 PROJE, 15 BİN KONUT

Kuruluş dönemimizde grubumuza dahil olan Seha Yapı, bizimle birlikte büyüyerek yoluna devam etmiş, birbirinden farklı birçok alanda deneyim kazanmış, Anadolu’nun lider yapı şirketlerinden biri konumuna gelmiştir. Türkiye’nin en büyük gökdelenlerinden biri olan 42 katlı Kule Plaza, Anadolu’nun en büyük fuar alanı Konya Uluslararası Fuar Merkezi, Kulesite AVM, Zermeram gibi dev projelere imza atmıştır. Rakamlarla bakacak olursak; altyapı, üstyapı, konut, ticari, endüstriyel tesis projeleri gibi inşaat sektörünün her alanında gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik hizmetlerimiz kapsamında yaklaşık 3,5 milyon metrekarelik bir inşaat alanına tekabül eden toplam 122 projeyi hayata geçirdik. Konut alanında Konya başta olmak üzere; Ankara, Kırşehir, Kahramanmaraş, Aksaray, Van, Düzce, Mersin ve Irak’ta projeler yürüttük, bugüne kadar 15 bine yakın konut inşa ettik. Şimdi de Anadolu’nun en büyük inşaat şirketlerinden biri olarak İstanbul’dayız ve 3. İSTANBUL projesi ile karşınızdayız.

9 ŞEHİRDE 154 MARKET, 35 MİLYONDAN FAZLA MÜŞTERİ

Grubumuz adına iş ortaklığımızda yer alan Adese ise ülkemizin gıda perakendeciliğindeki en büyük markalarından biri konumundadır. Süpermarket formatına ve Orta Anadolu’ya odaklanan Adese, 9 şehirde 154 marketi ile yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veriyor ve 2’si Konya’da, 1’i de Ankara’da olmak üzere toplam üç alışveriş merkezi bulunuyor. Bugün Türkiye’nin en büyük ilk on gıda perakendecisi arasında yer alan Adese’nin önce ilk 5 sonrasında ise ilk 3’e çıkma hedefi bulunuyor.” (Murat Dönmez - M Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.