3 puan aşkına

3 puan aşkına
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında konuk edeceği Galatasaray’ı mağlup etmek istiyor. Yeşil-beyazlılar güçlü rakibini mağlup ederek, özgüvenini de artırmak istiyor

Ligde oynanan son karşılaşmalarda inişli çıkışlı grafik çizen Atiker Konyaspor, ligin 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçına kenetlendi. Yeşil-beyazlılar milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirirken, rakibine sıkı şekilde çalıştı. Konyaspor, cumartesi günü oynanacak karşılaşmayı kazanarak taraftarının da gönlünü almayı hedefliyor.

ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİ

Atiker Konyaspor, yaptığı çalışmalarla eksik noktalarını güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 2 haftalık hazırlık şansı bulurken, bunun ilk haftasında kondisyon, ikinci haftasında ise teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlıların antrenmanlarında oyuncuların moral ve motivasyonunun yüksek olması da dikkatlerden kaçmadı.

BÜYÜK MAÇLARI SEVİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kariyerinde yüksek tempolu maçlarda gösterdiği başarılarla anılmaya başladı. Deneyimli çalıştırıcı gerek Osmanlıspor gerek Konyaspor’da ciddi tempolu maçlarda oyuncularına oynattığı oyunla beğeni toplamıştı.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.