3. RANDEVU

3. RANDEVU
Atiker Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün 3. Maçına çıkacak. Hollanda’nın köklü ekiplerinden Twente ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, her geçen maç biraz daha toparlanıyor.

Geçen sezon elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çeken Atiker Konyaspor, yeni sezonda da bu başarıyı devam ettirmenin peşinde. Yeşil-beyazlılar, sezon öncesi hazırlıkları sıkı tutarken, güçlü rakiplerle hazırlık karşılaşmaları oynamayı tercih etti. İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad ile oynadığı karşılaşmanın ardından Hollanda’nın köklü takımlarından Twente ile karşılaşacak temsilcimiz, kendi gücünü de test etme imkanı yakalıyor. Yeşil-beyazlılar Twente ile bugün 17.00’da karşı karşıya gelecek.

TEMPO ARTIYOR

İlk hazırlık maçında Cordoba ile karşılaşan Atiker Konyaspor, oyun anlamında tam istenileni ortaya koyamazken Real Sociedad karşısında ise daha etkili bir oyun ortaya koymuştu. İspanyol temsilcisi karşısında özellikle ilk yarıda etkili futbol oynayan yeşil-beyazlılar, bir önceki maça göre daha oturmuş bir görüntü verdi. Teknik direktör Aykut Kocaman, Real Sociedad maçına ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkarken, bugün de aynı şekilde sahaya çıkması bekleniyor.

TRANSFER SESSİZLİĞİ

Yeşil-beyazlılar bir yandan hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarını sessiz sedasız bir şekilde sürdürüyor. Kocaman’ın kilit isimleri kaybettikten sonra takımı direkt girebilecek 2 isim istediği öğrenilirken, yönetimin de bu konuda çalışma yaptığı belirtildi. Yönetimin şu anda oyuncu fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı ağırdan aldığı belirtilirken, görüşülen oyuncuların da fiyatlarının yönetimin istediği rakama gelmesi bekleniyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.