4 bin 500 fotoğraflık Filiz Akın sergisi

4 bin 500 fotoğraflık Filiz Akın sergisi
Ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın'ın 4 bin 500 fotoğrafının yer aldığı "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" İstanbullu sanatseverlerle buluşacak

Ünlü sinema oyuncusu Filiz Akın'ın 4 bin 500 fotoğrafının yer aldığı "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin Kale Outlet Center’dan yapılan açıklamaya göre daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için gerçekleştirilen "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" bu kez Yeşilçam’ın "Zarafet Kraliçesi" Filiz Akın için düzenlenecek.

Hazırlığı 30 kişilik bir ekip tarafından 3 ayda tamamlanan sergide, Akın'ın Türk sinemasındaki filmlerinden, gazetelerden, film afişlerinden ve özel yaşamından seçilmiş, bin 265 adedi hayranları tarafından bağışlanmış toplam 4 bin 500 adet fotoğraf yer alacak. Serginin gelirleri "Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği"ne bağışlanacak.

Sergi, sanatçının da katılımıyla, 15 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Kale Outlet Center'da açılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.