4 Çocuklu Anne Yatak Odasında İntihar Etti

4 Çocuklu Anne Yatak Odasında İntihar Etti
Sivas'ta belediyede temizlik işçisi olarak çalışan İshak Göze ile evli olan 4 çocuk annesi Hatice Göze, yatak odasında intihar ederek yaşamına son verdi.

Sivas'ta 35 yaşındaki Hatice Göze, oturduğu evin yatak odasında kendini çamaşır ipiyle tavana asarak yaşamına son verdi.

ÇOCUKLARI ODANIN KAPISINI KIRIP İÇERİ GİRDİ

Olay, akşam saatlerinde kent merkezindeki Yenidoğan Mahallesi 17'inci sokak üzerindeki müstakil evde meydana geldi. Belediyede temizlik işçisi olarak çalışan İshak Göze ile evli olan 4 çocuk annesi Hatice Göze, yatak odasına giderek kendisini odaya kilitledi. Göze, daha sonra kendini çamaşır ipiyle tavana astı. Anneleri bir süre yanlarına gelmeyince evde blunan kızları 11 yaşındak A.G ve 12 yaşındaki N.G. yatak odasının kapısını kırarak içeri girdi.

ÇIĞLIK ATARAK DIŞARI ÇIKTILAR

Annelerinin tavana asılı cansız bedeni ile karşılaşan çocukları çığlık atarak dışarı çıktı. Bunun üzerine eve gelen komşuları, durumu polise bildirdi, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin buradaki müdahalesi sonrasında kısa bir süre yaşama döndürelen Göze, ambulansta yeniden hayatını kaybetti. Numune Hastanesi acil servisine getirilen Göze, burada yapılan yaklaşık 45 dakikalık kalp masajına rağmen kurtarılamadı.

EŞİ EVDE YOKTU

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, Göze'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sırasında eşinin evde olmadığı öğrenildi.

Göze'nin maddi sıkıntılar nedeniyle intihar etmiş olabileceği ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
     

    HABERE YORUM KAT
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
    Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.