4. Samsun Dragon Bot Yarışları başladı

4. Samsun Dragon Bot Yarışları başladı
SAMSUN (AA) - Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. Samsun Dragon Bot Yarışları başladı....

SAMSUN (AA) - Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. Samsun Dragon Bot Yarışları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Valiliği tarafından düzenlenen yarışlar Samsun Liman içinde yapılıyor. Organizasyon öncesinde tüm takım kaptanları sahneye çıkarak birbirlerine başarılar diledi.

Yarışlara, 10 kürekçi ile 1 davulcudan oluşan 36 takım katıldı.

Bugün yapılacak elemeler sonucunda ilk 16 içine girecek ekipler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Perşembe günü final müsabakalarında yarışacak.


- Şehitler için siyah dirseklik taktılar


Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu ekip, son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri anısına yarışlara siyah dirseklik takarak çıktı.

Ekip kaptanı Sedat Kadıhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi günde şehitleri anmak için siyah dirseklik taktıklarını belirterek, "Orada bizler için canlarıyla, tüm emekleriyle şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Onları bu şekilde anmak istedik. Biz burada rahat edelim diye onlar orada çarpışıyor, canlarını veriyorlar. Allah rahmet eylesin." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.