40 milyonluk aracı kullanan Zayn: Ben çok çalışıyorum

40 milyonluk aracı kullanan Zayn: Ben çok çalışıyorum
Değeri 40 milyonun üzerindeki aracı kullanan Zayn’in gülümseten sözleri.

Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de değeri 40 milyonun üzerinde olan elektrikli aracı kullandı. Araçtan inerken sosyal medyada akım olan "Arabanız çok güzelmiş, ne işle meşgulsünuz?" sorusuna minik Zayn, "Ben çok çalışıyorum" cevabıvını vererek gülümsetti.

KULLANDIĞI OTOMOBİLLERLE GÜNDEME GELDİ

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu sınır tanımıyor. Kullandığı araçlarla gündeme gelen ve yaşıtları oyuncaklarla ilgilenirken pistin tozunu çıkartan Zayn'ı dünya genelinde milyonlar tanıyor. Zayn, bu kez evlerinin bahçesinde değeri 40 milyonun üzerinde olan elektrikli otomobili kullandı. Lüks araç ile çekicinin üzerinden inen ve kapıyı açan Zayn'e sosyal medyada akım olan "Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" sorusu soruldu.

aw157980-05.jpg

Minik Zayn soruya, "Ben çok çalışıyorum" cevabını verdi.

Gülümseten o anlar minik yeteneğin adına açılan sosyal medya hesabından "Zayn cidden çok çalışıyor" notu ile paylaşıldı.

Paylaşılan video kısa zamanda binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.