45 dakika yetmedi

45 dakika yetmedi
Atiker Konyaspor, TSYD Ankara 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası’nın finalinde Gençlerbirliği’ne 1-2 mağlup olarak turnuvayı ikinci tamamladı.

Maçın ilk yarısında oldukça kötü bir futbol oynayan yeşil-beyazlılarda ikinci yarıda oyuna giren as futbolcular dengeyi sağlasa da 90. dakikadaki gol şampiyonu Gençlerbirliği olarak belirledi

 

Sezonun son provasında Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar yedek ağırlıklı bir kadroyla oyuna başlarken, Gençlerbirliği ilk yarıda oyunun hakimi oldu. Oyun ağırlıklı olarak Atiker Konyaspor sahasında oynanırken, çok ciddi gol pozisyonu ise yaşanmadı. Gençlerbirliği ilk yarının son dakikalarına doğru baskısını artırırken, 34. dakikada Selçuk Şahin’in ceza alanı dışından sert vuruşu üst direğe çarparak filelere gitti. İlk yarı bu golle 0-1 tamamlandı.

ASLAR OYUNA GİRDİ

İkinci yarıya Atiker Konyaspor, oyuncu değişiklikleriyle girerken, as oyuncular sahadaki yerini aldı. Giren oyuncularla beraber oyunun kontrolünü ele geçiren temsilcimiz oyunu Gençlerbirliği sahasına yıktı. Özellikle kanat ataklarıyla gol arayan Atiker Konyaspor, son bölümlerde ataklarını sıklaştırdı. 89. dakikada kullanılan köşe atışında seken topta ceza alanı dışından Amir yerden sert bir vuruşla takımının beraberlik golünü attı. Maçın penaltılara gitmesi beklenirken, santranın ardından Gençlebirliği’nin kazandığı serbest vuruşta, topun başına irfan Can Kahveci geçti. İrfan Can’ın kullandığı serbest vuruşta top bir kez daha direkten Konyaspor ağlarıyla buluştu. Maçın son anlarında başka gol olmayınca turnuvanın şampiyonu Gençlerbirliği oldu. Temsilcimiz Atiker Konyaspor, çalışmalarına yarın yeniden başlayacak. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum