4G geliyooorrr !!!

4G geliyooorrr !!!
Turkcell, 4G'nin 2015'de Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Turkcell Teknoloji Zirvesinde açılış konuşması yapan Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv, 4G için ilgili bakanlıktan söz alındığı ve 4G'nin 2015 yılı içinde Türkiye'de kullanıma açılacağını söyledi.

Ciliv. Salı akşamı Ankara'da gerçekleşen Turkcell 20.Yıl Resepsiyonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'dan aldığı müjdeyi Teknoloji Zirvesi katılımcılarıyla paylaştı.

Konuşmasına devam eden Ciliv, "Türkiye'de de 2011'den itibaren akıllı telefon  satışları yapmış durumda. Yeni dünyayı şekillendiren en önemli konu, 'her yerden erişim' Mobil internet sayesinde bugün artık her yer ofis ve bilgisayarlar her yerde. Günümüzde Türkiye'de 3G şebekesi dünyanın en güçlü şebekelerinden biri konumunda. Bu avantajımızı korumamız önemli. Dün akşam gerçekleştirdiğimiz 20.yıl resepsiyonumuzda Sayın Bakanım da müjde verdi. 2015'de 4G Türkiye'ye gelecek.''

Konuşmasına son olarak ekleyen Ciliv, " Yeni dünyada akıllı cihazlar ve bulut altyapısı  kesintisiz iletişim sağlanması çok kritik. Dün sayın Cumhurbaşkanımızın önünde söz verdik. Daha çok yatırım yapacağız zaten yapıyorduk daha da yapacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.