5. Akdeniz Açık Yaş Yüzme Yarışları

5. Akdeniz Açık Yaş Yüzme Yarışları
Fransa'da düzenlenen organizasyonun ilk gününde milli sporculardan Viktoria Zeynep Güneş gümüş, Demir Atasoy ise bronz madalya kazandı

ANKARA (AA) - Fransa'da düzenlenen 5. Akdeniz Açık Yaş Yüzme Yarışları'nın ilk gününde milli sporculardan Viktoria Zeynep Güneş gümüş, Demir Atasoy ise bronz madalya elde etti.

Yüzme Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Marsilya kentinde gerçekleştirilen organizasyonda ilk gün yarışları tamamlandı.

Ay-yıldızlı sporculardan Viktoria Zeynep Güneş, 50 metre kurbağalamada 31.30'luk derecesiyle gümüş madalya kazandı. 400 metre bireysel karışıkta da mücadele eden Viktoria Zeynep, 4.49.15'lik dereceyle 8. olurken, 17-18 yaş ve büyükler Türkiye rekorlarına imza attı.

Erkekler 50 metre kurbağalamada Türkiye'yi temsil eden Demir Atasoy ise 27.92'lik derecesiyle üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Öte yandan, 800 metre serbestte 8.55.01'lik zamanıyla 10. sırayı alan Buse Topçu, 15-16 ile 17-18 yaş Türkiye rekorlarını kırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.