6 yaşında bir kız çocuğu okula eroin götürdü

6 yaşında bir kız çocuğu okula eroin götürdü
ABD Pennsylvania Eyaleti’nde bulunan Philadelphia Kenti’nde yaşayan 6 yaşındaki bir kız çocuğu, annesine ait olan 11 paket eroini okula götürdü.

1. sınıf öğrencisi kızın uyuşturucu ile okula geldiğini fark eden öğretmenlerden biri hemen polise haber verdi. Polis yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, bulunan uyuşturucu paketlerden iki tanesinin açıldığı; birinde de çocuklardan birinin diş izlerine rastlanıldığı belirtildi. Polis memurları tarafından hastaneye götürülen 20 çocuğa yapılan muayene sonucunda ise herhangi bir sağlık sorunu gözlenmezken, çocuklar tetkiklerin tamamlanmasının ardından son derece korkmuş olan ailelerine teslim edildi.

Uyuşturucu maddeyi okula getiren çocuğun annesi ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla tutuklandı. Cezaevine gönderilen ikili, uyuşturucu bulundurmak ve çocuk hayatını ve sağlığını tehdit edici davranışta bulunmak suçlarından hakim karşısına çıkartılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.