65 Dolara Windows Tablet!

65 Dolara Windows Tablet!
Ucuz tablet pazarında Windows tabanlı tabletler de görünmeye başladı. Hong Kong'ta 65 dolardan satışa sunulan yeni bir model fiyatıyla şaşırtıyor.

Ucuz tablet pazarında hakim olan Android'e Windows tabanlı rakipler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Pipo W4 tablet 81dolarlık fiyatıyla en uygun Windows tablet olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Hong-Kong'lu HKTDC'nin yeni cihazı ise bu rekoru bir tık aşağıya çekti.

 

Teknik özellikleri

Henüz satışa sunulan tablet 65 dolarlık fiyatıyla bu alandaki rekoru da ele geçirmiş durumda.  4 çekirdekli Intel Z3735G Bay Trail işlemci ile gelen cihazda 1024x600 piksel 7 inç ekran, 1 GB bellek, 16 GB dahili hafıza bulunuyor. 

14-10/14/screen_shot_2014-10-13_at_23923_pm.jpg

Android'e yeni rakipler

Cihazın nasıl bir kullanıcı deneyimi vaadettiği bilinmezken, son dönemde artan ucuz Windows tabletlerin Android'li cihazları etkileyebileceği düşünülüyor. Bakalım önümüzdeki günlerde fiyatların daha aşağı gittiğini görebilecek miyiz?

ShiftDelete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.