65. Hükümet güvenoyu aldı

65. Hükümet güvenoyu aldı
Başbakan Yıldırım: - "AK Parti hükümetleri olarak bizim bir özelliğimiz var, seçimlerde ne kadar oy alırsak alalım, bu çatı altında güvenoyu aldıktan sonra artık herkesin hükümetiyiz, 79 milyonun hükümetiyiz"- "Güzel ülkemiz, Türkiyemiz, 65. Hükümet dönem

TBMM (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti hükümetlerinin bir özelliği olduğunu belirterek, "Seçimlerde ne kadar oy alırsak alalım, bu çatı altında güvenoyu aldıktan sonra artık herkesin hükümetiyiz, 79 milyonun hükümetiyiz." dedi.

Başbakan Yıldırım, 65. Hükümet'in 315 oyla güvenoyu almasının ardından, TBMM Genel Kurulu'nda bir teşekkür konuşması yaptı.

Yüce Meclise, hükümete gösterdiği güven için teşekkür ederek, şükranlarını sunan Başbakan Yıldırım, 65. Cumhuriyet Hükümeti'nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yıldırım, "Cenabı Mevlam'dan hayırlı hizmetler yapmamızı niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, görevi devraldığı 64. Hükümet'in Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar Kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"65. Hükümet'in programı esnasında görüşlerini dile getiren bütün milletvekillerimize, muhalefet partisi grup başkanvekillerine ve bu program üzerinde eleştirileriyle, önerileriyle bize ışık tutan bütün milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Şüphesiz eleştiriler, uyarılar, öneriler bizim için yol göstericidir, daha güzel kararlar, daha doğru işler yapmamız için mutlaka yardımcı olacaktır. AK Parti hükümetleri olarak bizim bir özelliğimiz var, seçimlerde ne kadar oy alırsak alalım, bu çatı altında güvenoyu aldıktan sonra artık herkesin hükümetiyiz, 79 milyonun hükümetiyiz. Güzel ülkemiz, Türkiyemiz, 65. Hükümet döneminde çok daha güzel hizmetleri, geçmiş dönemde yapılan hizmetlere ilave ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyecektir."

"Demokrasimizi daha da ileri düzeye taşıyacağız, insan hak ve hürriyetlerini çok daha geliştireceğiz, milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğinin daim olması için gece gündüz demeden çalışacağız." diyen Binali Yıldırım, şunları söyledi:

"Milletimizin barışı, huzuru için hayatını seve seve veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyorum. Yüce Meclis'imizinden güvenoyu alan 65. Hükümet'in, üyeleri ve başkanı olarak, bir kez daha duyduğunuz güvenden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.