7 Ekim'de ne oldu? "Bilmeyenler, anlama özürlüler ve iki yüzlüler" için Filistin gerçeğini kediler anlattı! (TIKLA&İZLE)

 S. Yazı İşleri Müdürü
Sosyal medyada Filistin gerçeğini anlatan kedi kavgası on binlerce etkileşim ve binlerce beğeni aldı.

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılar devam ederken şu ana kadar 4 bin 324'ü çocuk, 2 bin 823'ü kadın olmak üzere 10 bin 569 sivil hayatını kaybetti.

Hastane, okul, cami, kilise hiç bir hedef gözükmeksizin Gazze'ye 30 bin ton bomba atan İsrail'e ABD, İngiltere ve AB yöneticilerinin ülkelerinin tam desteğine rağmen ülke halkalarından tepkilar giderek artıyor.

1930'lu yıllardan başlayarak Filstinlileri öldürüp, yurtlarından sürüp topraklarına el koyan terör devleti İsrail ve destekçilerinin kendi topraklarını savunmaya çalışan Hamas'ı terör örgütü gösterme çabaları da geçerliliğini giderek kaybediyor.

filistin-2.jpg

Sosyal medyada İsrail'e tepki Filistin'e destek paylaşımları giderek artıyor. Bunlardan birisi de Bay Area" isimli sosyal medya hesabının paylaşımı oldu.

Filistin topraklarındaki 90 yıllık İsrail zulmünü ve buna Filistinlilerin 7 Ekim'de artık yeter dediği Fiistin gerçeğini kedi kavgası üzerinden anlatan "Bay Area" isimli sosyal medya hesabının paylaşımı on binlerce etkileşim ve beğeni alırken, "Bilmeyenler, anlama özürlüler, iki yüzlüler için işte 7 Ekim'de olanlar ve Filistin gerçeği" yorumları yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.