7 maçtır kazanamayan Altınordu, Kırşehir FSK maçıyla galibiyet arayışında

7 maçtır kazanamayan Altınordu, Kırşehir FSK maçıyla galibiyet arayışında
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu, son 7 maçta galibiyet elde edemiyor. Altınordu, Kırşehir FSK maçıyla galibiyet arayışında.

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şu ana dek oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak galibiyet özlemine son veremedi.

Kadrosunun büyük bir kısmını genç yeteneklerden ve yeni transferlerden oluşturan Altınordu, başlangıçta istediği sonuçları elde etmekte zorlanıyor. Bu süreçte, Nazilli, Beyoğlu ve Ankara Demir'e karşı mağlup olurken, Bursaspor, Bucaspor 1928, Adıyaman FK ve Serik Belediye ile berabere kaldı. Şu ana kadar henüz 3 puanlık bir galibiyet yaşayamayan ekip, toplamda 4 puanla 16. sırada yer alıyor.

Teknik direktörleri Atilla Küçüktaka ve ekibi, bu olumsuz gidişi sonlandırmak ve takımın moralini yükseltmek için 18 Ekim Çarşamba günü Kırşehir FSK ile yapacakları maçı kazanmak istiyorlar.

Öte yandan, Kırşehir FSK ise ligde sadece 2 puanla son sırada bulunuyor, bu da maçın kritik bir öneme sahip olduğunu gösteriyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.