81 İlde "Huzurlu Sokaklar-2" Uygulaması

81 İlde "Huzurlu Sokaklar-2" Uygulaması
Uygulama, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, yaklaşık 11 bin polisin katılımıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda gerçekleştiriliyor

 Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, yaklaşık 11 bin polisin katılımıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda "Huzurlu Sokaklar-2" uygulaması gerçekleştiriliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamaya yaklaşık 11 bin polis katılıyor.

Ekipler, özellikle çalıştırılan çocuklar başta olmak üzere araç camı silen ve dilenen kişilerle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu trafik ışıkları, kavşak, park ve terminalleri denetliyor.

Uygulama ile mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması amaçlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.