9 bin 458 çift “evet” dedi

9 bin 458 çift  “evet” dedi
2016 yılı içerisinde Selçuklu, Meram ve Karatay Evlendirme Memurlukları dokuz bin 458 çiftin nikâhını kıydı.

Bir yılı daha geride bırakırken, 2016 yılında ölümler, sevinçler, doğumlar gibi birçok olay yaşandı. Yaşanan olaylardan biri de nikahlar oldu. Konya’da bir yıl içerisinde birçok çift bir ömür beraber olmaya evet derken, toplamda 9 bin 458 çift dünya evine girdi.

NİKAHTA YOĞUN AY AĞUSTOS OLDU

Selçuklu, Meram ve Karatay Evlendirme Memurluklarına Ramazan ve Kurban bayramları arasında yoğun bir şekilde başvuru yapıldı. Vatandaşlar düğünlerini özellikle uzun tatil günlerine denk getirirken, başvuruların en yoğun olarak değerlendirildiği ay Ağustos oldu. 2016 Yılı içerisinde Selçuklu ’da 4 bin395 kişi evlenirken Karatay’da 2 bin 405, Meram da ise iki bin 658 kişi 2016 yılı içerisinde mutluluğa evet dedi. 

EN ÇOK SELÇUKLU’DA NİKAH KIYILDI

Selçuklu, Meram, Karatay Belediyeleri evlendirme memurluklarına başvurarak gerekli belgelerini teslim eden ve yasal tahkikatların tamamlanarak evlenmelerinde herhangi bir mani bulunmayan çiftlerin nikâhları; 3 ilçe belediyesinin nikâh memuru tarafından kıyılırken en çok çift Selçukluda evet derken Selçukluyu Meram ve Karatay ilçeleri takip etti.  (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.